Melyik összetevő a babaolajban a kőolajszármazék?
Eddig olívaolajat használtam a védő tanácsára a babám bőrére,mikor a gyerekorvos közölte,hogy a növényi olajra is allergiás lehet a gyerek,akkor elkezdtem a Penatent,mert az sokkal finomabb tapintásra,de ma feltűnt,hogy Johnsons termék...erről hallottam a legtöbb rosszat,így rögtön el is tettem,van itthon alverde,amit a masszászhoz használok a bőrére,de nem tudom,hogy melyik az az összetevő,aminek biztosan nem kellene benne lennie
hallottam egy oldalról tisztatermekek.blogter.hu,de azon nem találom azt a listát,amin le lehet ellenőrizni melyik termék,amit ajánlatos használni

Azt azért ne felejtsétek el, hogy az antalvali.com - annak ellenére, hogy szuper oldal és sok mindenben egyetértek velük - szerepe mégiscsak inkább az értékesítés, ahol Bionom boltot nyomják, hiszen valamiből nekik is meg kell élni... :)
Ezt viszont nézd át (nem írom le, hogy melyik termék, mindegy is, a gyártó egyébként a j&j): Aqua, glycerin, PEG-80 sorbitan laurate, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, PEG-150 distearate, glycol distearate, polyquaternium-7, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, PEG-14 M, tetrasodium EDTA, sodium lauroamphoacetate, parrafinum liquidum, methylparaben, butylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, polypropylene terephthalate, sodium hydroxide, parfum.
Hát, ebben a cuccban semmi biztató nincs. :)
Én ajánlanám a gyógynövényes kozmetikumokat, pl frezyderm, alverde...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!