Lehetséges napirendet tartani egy félévessel és egy 3 évessel? Te hogyan oldod meg? Többi lent.
én akkor tudtam már napirendet kialakítani, mikor a kicsi kétszer aludt egy nap. Reggel egyszerre keltek kb 5-6 körül. Kicsi tápszert nagy joghurt italt kapott. Kilenc kicsit letettem aludni addig a nagy reggelizett. Fél óra alvás ilyenkor elég volt a kicsinek. Délben ebéd, majd megint alvás. Délután meg már nem feküdt le a kicsi. Most 7 hónapos már csak egyszer alszik. Annyiban változott a nap, hogy reggel kelnek mindenki megissza a neki valót, majd játék, 10 körül nagynak reggeli, kicsinek gyümölcs. délben nagy megiszik egy fél pohár kakaót a kicsi a tápszert és mindenki fekszik le aludni. alszanak 2-3 órát van, hogy többet is. délelőtt mi nem szoktunk játszóra menni. sajna messzebb van a játszó az így nem fér bele. a déli alvást próbáltam mindig úgy csinálni, hogy az egyszerre legyen, na meg az esti fektetés. a többi volt a neccesebb. de most már egész belerázódtunk :)
nektek hogy telik egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!