Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vékony babák szülei! Hány...

Vékony babák szülei! Hány centi és hány kiló 1 éves babátok? Mik voltak a születési paraméterei? Fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lányom 11 hós,3001 gr és 50 centi volt,most 7730 gr és 72.5 cm...azt hiszem,mi nyertünk...:(
2009. szept. 12. 14:30
 12/18 A kérdező kommentje:
A hoszzához képest lehet, hogy az én lányom is az élmezőnyben van. 3400zal és 52 cm-rel született, egy évesen 8200 gramm volt és 80 centi. Az orvos és a védőnő kicsit aggódik, de én nem szeretném hízlalni csak azért, hogy valami hülye táblázatnak megfeleljünk. 11.5 hósan járt, egész nap rohangál, már mondja a baba szót (és tudja is mit jelent), úgyhogy szerintem semmi baj nincs vele.
2009. szept. 12. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Kislányom jövő héten lesz 1 éves.

Születési paraméterei: 3200 g, 55 cm.

Tegnap mértük: 7870 g, 74 cm.

2009. szept. 14. 10:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy 10,5 hónaposan elindult, már mondja baba, mama, vava (kutyára) szavakat. Mozgásfejlődése nagyon jó, jókedvű, mindig mosolygós, boldog baba.

Nekem azt mondta a doktornő, hgoy ne aggódjunk, ilyen alkat, a férjem és én is vékonyak vagyunk.

Utolsó voltam

2009. szept. 14. 10:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Nälunk is hasonlóan néz ki: születésekor 3450 g, 49 cm volt, 10 nappal az egyéves szülinapja előtt 8220 g, kb 74-76 cm. Ez a doki is túlaggódja a dolgot, eddig mindig "határesetnek" titulálta. (Az első hónapban a hozzátáplálást javasolta, amit szerencsére nem tartottam be. Legközelebb vérvételből megállapította, hogy vashiány. Ezenkívül mindig talált magyarázatot: most a foga miatt, nemrég kicsit náthás volt...stb). hamarosan megyünk hozzá. Az ő mérlegén kicsit kevesebbet mutat. Szerintem nem annyira vékony, inkább arányos. Anyu még a születésekor mondta, hogy a gyerekorvos rám is mindig azt mondta, hogy olyan arányos vagyok :).

Egy ismerős doktornőnek koraszülött volt, 1 évesen 7 kg volt, és most 10-11 évesen kitűnő tanuló, minden rendben vele. És akkoriban a nőgyógyásza azt nézte, hogyha normálisan fejlődik (képességei, egészséges arcszín...stb), akkor minden rendben.

2009. szept. 14. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:

született: 2,8 kg és 49 cm

1 évesen: 10 kg és 74 cm

2009. szept. 14. 12:12
 17/18 anonim válasza:
Az én kisfiam 3890 gr-mal és 59 cm-vel született,most 14 hónapos.Egy évesen 8100 gr volt és a védőnő azt mondta,hogy szednie kéne étvágynövelőt,mert nem felel meg az átlagnak.Hozzáteszem,az étvágya nagyon jó,mindent megeszik,nem válogatós.Alig múlt 7,5 hónapos,mikor egyedül elkezdett járni.Kiírta a védőnő az étvágynövelőt,de én nem váltottam ki.Úgy gondolom nem fogom csak azért felhízlalni és mindenféle hülyeséggel tömni a gyerekem,mert egy táblázatnak nem felel meg...
2013. febr. 14. 12:55
 18/18 anonim válasza:

Azt még hozzáteszem,hogy az első fogacskái 5 hónaposan bújtak ki,azóta már 12 db gyönyörű szép fogacskája van és nem mellesleg van két testvére is(egy 4 és egy 5 éves),akikkel egész nap rohangálnak,játszanak,így valószínűleg hamar "lejárják"a reggelit,ebédet,uzsit,vacsorát. :)

Előző voltam.

2013. febr. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!