Hogyan mondanátok el a szüleiteknek fiatalon, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert húgom 15 éves és terhes.2013. márc. 3. 16:59
11/23 anonim 

válasza:

Ki segítene neki? A szülők, akik még nem is tudnak a dologról?! Biztos, hogy ez lesz a véleményük?! Mert én kétlem...
Te hány éves vagy, hogy ilyen merész kijelentéseket teszel?
Egy baba édes és cuki, csakhogy nem lehet kivenni belőle az elemet! Gyereknek gyerek nem kell!
12/23 anonim 

válasza:

Ne haragudj de te hány éves vagy?Mert egy felnőtt nő nem így gondolkozik,és a szüleiteknek meg szerintem nem hiányzik még egy gyerek.
13/23 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
1 hetünk van eldönteni,hogy megtartsa vagy sem.
2013. márc. 3. 18:23
14/23 anonim 

válasza:

gyereknek,gyerek nem kell kedves kérdező ésszerü felnött a hugának ilyett nem mond hogy tartsa meg majd segitenek,miben,? .inkább vetese el,késöbb lehett gyereke.mikor már elvégezte az iskolát,és van munkája,pénze.
15/23 anonim 

válasza:

Sajnos ezen csak túl lehet esni, szerintem a lehető legegyszerűbb szöveg is megfelel: "Anya, terhes vagyok."
16/23 anonim 

válasza:

Érettebben gondolkozik a húgod, mint te.
Bár akkor is így tett volna, amikor nem védekezett rendesen.
Ne nehezítsd meg neki, állj mellé. Az ő döntése.
18/23 anonim 

válasza:

Mert te 17 evesen sokat tudnal neki segiteni.... Gyerekek....
19/23 A kérdező kommentje:
9 hetes a húgom.
Heti 3 alkalommal iskola után egy sport egyesületnél vállaltam munkát(ahol sok ismerősöm sportol).36 ezer forintot keresek havonta(tudom nem sok pénz).
2013. márc. 3. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!