Hogy lehetek ennyire rossz anya? Kikészít a saját gyerekem?
Második baba 6 hónapos,így volt némi foglamam arról,hogy nem lesz leányálom. De egyszerűen ma betelt a pohár,és kiborultam:(
5,5 hónapos koráig csak sír, ordított, és kezdte előről, először a hasfájás 3 hónapos koráig, utána pedig nem tudni miért:((
Majd 5,5 hónaposan elkezdett mászni és mint a kit elvágtak,abba maradt a sírás.
Itt jöttek a problémák az alvással, soha nem tudott egyedül elaludni, és ekkor már a pihenőszék sem volt jó. Jött pár jó nap,amikor egyedül sikerült a ksiágyban elaludni, de két napja megint nem jó semmi,nagyon álmos de alig lehet elaltani, a kezemben feszíti magát, ha lerakom sír, a pihenőszékből fordulna ki:( A babakocist utálja, levegőzni is olyan nehezen jutunk ki, a nagyobb gyerekkel is játszani kellene, de ő ülni sem hajlandó a babakocsiban:(:(
Ma ami betette a kaput, hogy megebédeltünk, letettem, természetesen nem aludt el, elringattam, kb 30 perc kellett,mire elaludt és 10 perc múlva már fel is ébredt. De nem kellett fél óra, annyira álmos volt,hogy szinte magán kívül volt a sírástól, kivittem a friss levegőre, szintén tologatás babakocisban és most alszik.
Egyszerűen elegem van, nem tudom mit rontok el, mit csináljak másképp, miért ennyire nehéz vele, és egyáltalán hogy lehetek ennyire rossz anya, hogy teljesen kibuktam és ma semmi türelmem:( Arról nem is beszélve,hogy éjszaka is sokszor kel, a minimum a 2-3,de éjszaka óránként fenn volt megint
Szia, semmi okosat sem a tutit nem tudom megmondani. Csak annyit, hogy nem vagy egyedül, ma sokunknál telt be a pohár azt vettem észre.
Az én gyerekem lázasra ordította magát, a szomszédomé rekedtre, kint bőgtünk a kertben felváltva, mi a hős anyukák, én pedig gond nélkül rágyújtottam pedig 3 éve nem cigizek.
20 hónapos bőgőmasina anyukája
A nagy 28 hónapos lesz
A kicsi délelőtt nagyritkán csak akkor alszik, ha megyünk a boltba, sétálni.De ekkorsem mindig, 8kor kelnek,így ált. nem álmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!