Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi cukor kell a kamillateá...

Mennyi cukor kell a kamillateába, hogy hasson?

Figyelt kérdés
Főztem a lányomnak kamillateát mert egy hete nem kakilt semmitől.Jól megcukroztam neki a teát ugye nem lesz baja?2dl teába tettem kicsit több mint egy evőkanál cukrot.
2013. márc. 3. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az üveges babakajában rizsliszt van, az pedig hasfogó. Szilvát kellene próbálni, akár mirelitet is elkészítve, de rizs nélkül. Természetesen a fokozatosság elvét tartva. Én egy kis sütőtököt is próbálnék, az is lazító. Fontos, hogy sokat igyon folyadékból!

Kamilla teábaén 1 kanál cukrot tennék cumisüvegenként, egy grammal sem többet!

2013. márc. 3. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is voltak kaki gondok amikor tápszerre váltottunk. A kamilla tea nekünk bejött a gyerekorvos tanácsára 1dl tea+1 mokka cukor ez kb. 1 kávés kanál szerintem. Ja nagyon jó még a csipkebogyó tea az egyből hatott nálunk. 5 hós kortól ihatják a babák. Próbáld ki!!6 hós kisfiú Anyukája
2013. márc. 3. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
6-os és 7-es válaszoló vagyok. Én megértelek kedves kérdező,mi is megszenvedtük,se szilva,se sütőtök,se barack,se kúp,se szélcső,se székletlazító szirup,semmi nem segített. 2 hétig nem volt kaki. Aki ezt nem éli át,hogy mindent kipróbál,az nem tudja. Én is soknak tartottam,hogy 3 teáskanál 1 dl kamillateára,nagyon ódzkodtam tőle,de végül meggyőzött a gyerekorvos,de egyébként nálunk az sem használt. Szóval vennünk kellett egy körtefecskendőt és langyos kamillateával beöntést csinálni neki házilag. Brutális volt,pedig a babám nem sírt,meg se mukkant,de borzasztó érzés volt beöntést adni a tulajdon pici babámnak. És hiába glicerines kúp,hiába bármi,nem kakilt. Most egyenlőre kopp kopp,kakil 3-4 naponta,de én tudom,milyen az,mikor az ég világon minden praktikát kipróbálsz hasztalanul. Együtt érzek Veled,kitartást kívánok Nektek!!
2013. márc. 3. 21:19
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Adtam neki megint kúpot +laevolacot.így volt kaki.

2013. márc. 6. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!