Tapasztalt még valaki rajtam kívül minőségromlást az új mintájú Pampers Sleep & Play pelusoknál?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tapasztalt még valaki rajtam kívül minőségromlást az új mintájú Sleep & Play pelusoknál? Eddig napi 3-4-et használtunk, de most minimum 5-6 elmegy, ráadásul mindig baleset is besikerül :( Ma pl. 3x öltöztünk át és mindhárom ruhát mosni kellett :(2013. márc. 2. 20:05
1/11 liony20 válasza:
nekünk bevált igaz nálunk is előfordulnak a balesetek de ez nem a pelenka miatt van hanem a mennyiség változik de ha nem bizol a pelusban akkor váltsd le egy másikra hátha ténleg az a baj
2/11 anonim válasza:
Én nem tudom ezelőtt milyen volt, de hogy nagyon büdös az biztos. Mármint alapból. Amúgy nem rossz, még nem történt baleset.
3/11 A kérdező kommentje:
Eddig nekünk is ez vált be legjobban, de az új csomag megbontása óta (nem fehér színű, hanem mintás a pelus egész felülete) folyamatos balesettel küszködünk... Ti is már az új, mintás pelust használjátok? Mert a fehérrel nálunk sem volt semmi gond...
2013. márc. 2. 20:12
5/11 anonim válasza:
Én már kb. 3 hónapja ezt a mintásat veszem a fiamnak aki nagyon sokat pisil, de még sose ázott át, szemben a Huggies pelussal, az 2 órát se bírt ki.
6/11 anonim válasza:
Nálunk ugyanolyan, mint a régi, nem tapasztaltam minőségromlást, csak egyszerűen nem tetszik az új minta.
7/11 anonim válasza:
Szia! Mi is ugyanazzal a problémával küzdünk, mint te, kedves Kérdező! Nagyon szerettük a fehér színűt, de a múltkor sikerült sajnos venni egy mintásat, és alig vártuk, hogy elfogyjon. Alig bír ki három órát, folyamatosan átázik, már egyáltalán nem bízom benne. A fehérrel semmi baj nem volt, ez meg egy kész katasztrófa! Lehet, hogy a mintanyomat meggyengítette az anyagot? Nem tudom, bár ez csak az én laikus véleményem. Az a baj, hogy, nem lehet belelátni a zacskóba, hogy milyen van benne, mert ha a fehéret tartalmazná, akkor simán megvenném, de lutrira nem veszek. (Én meg azt hittem, hogy velünk van a baj :-) )
9/11 A kérdező kommentje:
nem szafaris és nem zöldes... A narancssárga csomagolású Sleep&Play pelusról van szó, amelyben egyszínű fehér pelusok voltak a ragasztócsíkon állatokkal és a fülei zöldesek... ez a fehér szín újabban mintás a pelus egész felületén... és továbbra is rosszul teljesít.. ma is átázott... a régivel nem fordult ilyen elő..
2013. márc. 3. 19:52
10/11 anonim válasza:
Alig várom, hogy elfogyjon. A régi nekünk is bejött, de ez most nagyon gagyi, és büdös is. Inkább a Rossmannost használjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!