Hogy zajlik a babák kuszo-mászo periodusa azoknál, ahol az egész lakásba járolap van?
De, lekoccan a feje, de ezt tök normális, semmi baja nem lesz, ha nagyobb lesz sokkal nagyobbakat fognak koppani.
Leesnek a székről, stb...
(triko ha hideg van) rovid ujju body, hosszu ujju polo, harisnya, melegitonaci vastag zokni, reggel pulcsi vagy melleny.
nalunk ahol a baba mozog ott javaban jarolap van, nincs padlofutes. egy helyre, ahol a jatszo sarok van a konyhaban leteritettem rgy kb 3 nm nagysagu jatszoszonyeget, ha fazik, visszamaszik vagy visszateszem ra.
az, hogy kemeny... hat az elet ilyen, a koppanasokat is meg kell szoknia, de hidd el hetrol hetre ovatosabb lesz!:-)
Lányom 2 nap múlva 6 hónaposan, 5 hónaposan kezdett kúszni, 5,5 hónapos kora óta mászik. Nincs padlófűtésünk, van két szoba a hol padlószőnyeg van, a másikban parketta+középen szőnyeg, a konyha, fürdő, előszoba, mosókonyha járólap. Azért írom,mert nekem már kúszva bebarangolta a lakást. A szobájába a padlószőnyegre terítettem plédet, de felesleges volt,mert állandóan lemászott róla.
Ő utálja a meleget, lakásban 22-24 fok, de ez a max. Rajta r. ujjú body vékony felső, naci és zokni. Ennél több ruhát nem tudok ráaadni,mert szakad a víz, nem fázott meg szerencsére:):)
A koppanás, nem tudsz vala mit kezdeni, nálunk második baba, de elég stressz időszak volt az eleje, és msot a hét,mert megtanult ülni is, és néha elfelejtette, hogy el lehet dőlni. 4-5 alkalom után ügyesek már ők:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!