Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Libero vagy Pampers? Miért?

Libero vagy Pampers? Miért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok! Most én is Liberot fogok venni a Tescoban, mert csak 2990 FT!:)
2013. márc. 1. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem mert mind kettő szemetel:(
2013. márc. 1. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindkettőt használjuk. Libero olcsóbb, de picit érezni rajta a pisi szagot, Pampers meg úgy jó, ahogy van, éjszakára is azt használjuk. Nekünk csak akkor ázott át a Libero, mikor túl nagy volt a pelus. Fiam most 8 és fél kiló, a Libero 3-ast használjuk, ez 8 kg-ig jó, de tökéletes, nem szorítja, de nem is folyik ki, Pampers 3-as 9 kg-ig jó. Pampers azért jó még, mert van benne egy háló, ami a híg anyatejes székletet is felfogja ( 3-as méretig, a 4-esben már nincs). Újabban egy csík is fut a pelenkán középen végig a Pampersnél, sárga színű, ahogy megtelik a pelus kék lesz, ha nagyon tele, már nem látszik egyáltalán a csík. Nekünk a hagyományos kék Pampers nem vált be, abból kifolyt sajnos a pisi.
2013. márc. 1. 18:54
 14/14 anonim válasza:
Fehér Pampers. A Huggies valahogy analfabéta, mert sosem jó a méret, pedig amúgy jó lenne. Az első lányomnál a Libero volt a sztár, mert a Pampers kicsapta a popiját (ez 20 éve volt, akkor még csak sima volt, nem 20 féle, mint most), ráadásul csak a Liberonak volt nacija. Most viszont mire pelusoztam, nedves volt kívül, így gyorsan elhasználom, és visszatérek a Premium Care-hez... DM-es pelust nekem is futtatja mindenki (pedig eltelt pár év a poszt óta), de jó lenne tudni mielőtt megveszem, hogy van-e olyan kényelmes a tépőzár csíkja...
2018. aug. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!