Mit gondoltok az Auróra keresztnévről? Szép?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik, jelentése: hajnal2013. márc. 1. 16:18
11/19 anonim válasza:
:) Épp pár napja ugrott be mint név hogy mennyire szép :) A rori is aranyos szerintem mint becézés.
12/19 anonim válasza:
Egy punk bandát hívnak így, valamint a Harry Potterben az aurorok a sötét varázslókra vadászó "titkosügynökök" voltak. A jelentése csak mindezek után jut eszembe róla. A Rori nagyon nem hangzik jól, magyartalan és rolandos.
Én nem adnám.
13/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Nekem a névről az Auróra cirkáló jut eszembe.
Egyébként nem rossz, ha nem raccsol, aki kapja.
18/19 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, inkább a fiú változata, Aurél.
Főleg mivel a vezetéknevem Hajnal.
19/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ismerek is egy Auróra nevű lányt, és őt Rorinak becézik. Nekem igazából ez is tetszik, sőt "Rori"-ról Alexis Bledel meg a gyönyörű szemei jutnak először eszembe. Meg egyébként is imádom a színésznőt, tehát nekem tetszik így is, úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!