Eszo kérdése:
Borostyán-nyakláncról mi a véleményetek? Használtátok?
Figyelt kérdés
vannak fenntartásaim vele kapcsolatban..főleg hogy biztonságos-e..
hol lehet eredetit venni?
2013. márc. 1. 10:07
11/12 krisztivan válasza:
Kisfiamnak kb.6 hósan akasztottuk a nyakába.Nem tudom,hogy hat-e hiszen kb.1.5 éves koráig mindig a nyakában volt.Simán kijöttek a fogai,nem volt fennakadás.De lehet a lánc nélkül is ez lett volna.Viszont amikor elkezdődött a fogzása(6 hó)akkor már volt amikor nurofent adtam neki,a lánc után nem kellett semmilyen gyógyszer.Sose volt belőle probléma,sose piszkálta,sose akadt bele sehova.De ez a gyerek habitusától is függ.És még jól is állt neki:-)) Csak,hogy feltegyem az "i"re a pontot.
12/12 anonim válasza:
4-8 hónapos koráig hordta a fiam. Jelentősen lecsökkentek a korábbo sírások (4 hónaposan már 2 foga volt).
8 hónaposan viszont elkezdte unalmában fogdosni, a szájába játszva a fogára akasztani, így azonnal levettem róla.
Nem lett volna vele baj, ha nem ilyen hosszú, pedig egy sokak által ajánlott oldalról rendeltem a legkisebb méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!