Létezik ilyen, vagy csak hallucináltam?
tessék, erre gondoltál? én is tegnap keresgéltem
én tisztaságmániás vagyok, de ezt túlzásnak tartom
kellene olyan huzat is, amit a kocsiba tehetek, hogy ne kelljen oda tennem az ételemet, ahol a más gyereke taposott a koszos cipőjével
Köszönöm mindenkinek a gyors választ!
Szuper, meg is rendelem!
Mennek a zöld kezek! :)
Hát én meg nem tartom túlzásnak a múltkori esetből kiindulva, hogy amíg válogattam a gyümölcsöket (pár másodperc!!!), a lányom elkezdte nyalogatni a kocsit és a szájába vette azt a részt, amivel a kocsikat egymásba lehet dugdosni... És ez csak egy példa volt...
De persze aki nem igényli, az ne vegye meg, de én rosszul lettem tőle, amikor megláttam...
Kedves 8-as válaszoló!
Megkérdezhetem, hogy hol vetted a Tiéteket? Ezek közül valamelyik?
Édes Istenem! Miért kellett lepontozni azokat, akik válaszoltak érdemben a kérdésre. Ha valaki nem ért egyet a használatával szükségességével, az mindenkinek a saját dolga! És attól, hogy segítettek, még egyáltalán nem biztos, hogy megveszik, csak épp látták....
Micsoda bunkók vagytok lepontozók!!!!
Én nem vettem de a meskásat akit linkeltem, azt láttam hogy már elég sokat eladót és ha elolvasod az értékelést akkor aki ilyent vett az mind pozitívra értékelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!