óra átállás? Már előre félek!
Figyelt kérdés
tudom még van egy hónap,de én már előre filózok mi lesz..
előre megyünk eggyel,ezért kevesebbet alszunk.
ha most 3 hónapos babámnál este 7 kor van fürdés,ha át kell állni akkor mikor fürdessem,hiszen tolódik egy órával..
nem igazán tudom hogy csináljam,nem akarom hogy boruljon minden..
2013. febr. 28. 20:48
11/12 krisztivan válasza:
Én sem csináltam semmit másképp.Kicsit megéreztük az alvásnál,hogy később-elöbb tudott elaludni,de pár nap és ment tovább minden a szokott mederben.Nem kell ezen stresszelni.Szépen mindent időben.Nagyon jól tudnak a babák,gyerekek alkalmazkodni.Szerintem rosszabb ha minden nap "felborítod"a menetrendet egy kicsit.De Te tudod:-))
12/12 anonim válasza:
Én mindig más időben fürdetem. Nem az időpont a lényeg, hanem a sorrend. Utolsó evés előtt fürdés. Ez 8, 9, vagy 10kor van. Ahogy kijön épp az etetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!