Használtok ilyen pihenőszéket? Ha hasfájós a babád, megnyugszik benne?
6 hetes bébinek akarunk venni, mert hasfájós és ha sír, akkor a babakocsiban ringatástól egyből megnyugszik. Van, hogy este sír, akkor már nem tudunk vele lemenni, ezért gondoltam ilyen székre, hátha ebben ringatjuk, és akkor megnyugszik kicsit.
Tapasztalatok?
a 10ezer forint körüli pihiszékekt nem lehet ringatni!!!
Most nem az ár a lényeg, hanem, hogy megnyugodjon a bébi! Olyan rohamok jönnek néha, amikor már mi sem bírjuk ringatni (pláne, ha 1 órán keresztül csak sír) Ezért kell olyan, amit hintáztatható, nem csak fekszik benne 'oszt jó napot!
Hát nekünk is Pierre Cardin pehenőszékünk volt, és lehetett ringatni, és csak 8000ft volt.
Én ilyet biztos nem vennék.
Ez semmivel nem tud többet, mint a mi 6500 Ft-os pihenőszékünk.
Ja, ahhoz nincs szúnyogháló...
A miénk is "csak" 8000,-Ft volt, de azt is lehet ringatni.
Ha fáj a pocija, inkább vegyél neki cseppeket.
Kedves utolsó!
Köszönöm, hogy Te a kérdésre válaszoltál!
Holnap vesszük meg, remélem szeretni fogja a bébi és majd mi is tudunk a Férjemmel együtt vacsizni, amíg a bébi ebben megnyugszik.
A cseppek semmit nem érnek, mindent próbáltunk már. Senkinek nem kívánok ilyen szenvedést! Rossz nézni, ahogy a 6 hetes kisfiam belilult arccal üvölt, mert annyira fáj neki a pocija!
Én sem értem, hogy mások miért a zsebemben turkálnak???
Nem az volt a kérdés, hogy 8 ezerért vegyek pihenőszéket, vagy 18 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!