Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az első szava a...

Mi volt az első szava a babádnak és milyen idős volt?

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 19:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Megvan az egyik lepontozó :D Nem mindegy neked, h hogy tanulja meg a baba ezeket a szavakat?Senkisem dicsekedett, feltettek egy kérdést és válaszoltunk. Ez olyan nagy probléma? Senki sem tehet arról ha féltékeny vagy, egyik baba sem egyforma, mindenki változó hogy mikor mondja ki az első értelmes, vagy első tudatos szavát. Jah és ne haragudj már, hogy a feltett kérdésre mertem válaszolni.
2013. febr. 28. 20:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Feltettek egy kérdést,arra válaszoltunk.Igen,tőlünk sokat hallotta,hogy nézd csak!ott a cica!(merthogy van egy macskánk).és mindig mondom neki,hogy:anya most tisztába teszi a feneked!gondolom sokat hallotta,és így mondta ki.egyébként meg mind1 hogy dicsekvésből írják le vagy sem,minden anyuka büszke a babájára,még akkor is ha 1,5 évesen kezd el beszélni,vagy járni,akkor vannak más értékei a babának,amiben ügyesebb,és akkor lehet dicsekedni.Én is szoktam dicsekedni a babámmal,mert vele csak dicsekedni lehet,hisz számomra tökéletes.Mint mindenkinek a saját gyereke.
2013. márc. 1. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!