Pelenkázóról való leesés és 1 napos kórházi megfigyelés után lehet még baja?
Megröntgenezték, benntartották egy éjszakára, azóta sincs semmi baja.
Szerintem ne aggódj.
Balesetek meg mindig előfordulnak.
Nyugi, semmi baja. Figyelgesd. A legnagyobb baj ami történt, hogy lett pár ősz hajszálad. És hidd el, lesznek nagyobb esései is.
"szokj hozzá". Vittem már a fiam sebészetre, mert rohangált, és a szekrény élére felkenődött, felrepedt a feje, esett már le a lányom a lépcsőn, mert ő már nagylány.
Fiam tiltás ellenére kimászott a kiságyból-fejjel előre. Leleményesek, ha az összetörésről van szó:D
Hát.. Azért viszonylag magasról esett , ráadásul kőre! Én orvos vagyok és ha az én gyerekemmel történt volna ilyen, egyáltalán nem lennék nyugodt! 1: vannak olyan tünetek amik később jelentkeznek (2 vagy akár 3 nap) 2: a röntgennel nem mutatható ki minden.
Nem szeretnélek most itt rémtörténetekkel ijeszegetni de ha elmesélnén 15 év alatt miket láttam most azonnal rohannál vele a legközelebbi neurológushoz!
Tényleg vidd el, tudod jobb félni mint megijedni!
Én is elvinném a helyedben neurológushoz. Valószínűleg nincs semmi baj, de jobb biztosra menni.
Nem értek egyet azokkal akik nyugtatgatnak, hogy ez semmi, meg lesz még nagyobb baleset stb. Igaz, hogy a gyerekek sokat esnek, amikor próbálnak felállni, megtenni az első lépéseket stb, ők tényleg "szívósabbak", de azért itt egy pár hónapos babáról van szó, és a leírtak alapján nem kicsit esett :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!