Kisfiam 15 hónapos már lassan kicsi lesz neki a rácsos ágy! Már megvan neki az új ágya leesés gátlós de viszont félek, hogy mikor kelne fel leesik! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hagyjam még a kiságyába? Fel szokott mászni az új ágyára de mindig a leesés gátlónál akar lejönni és igy félek,hogy leesne!!2010. aug. 21. 13:14
1/3 anonim válasza:
Szia!
Tegyél az ágy mellé egy matracot a földre így nem üti meg magát.
Mi is így csináltuk.
2/3 anonim válasza:
Én ezért tartom feleslegesnek a leesés-gátlós ágyat. Úgyis le tud esni róla, ha feláll, sőt sztem még jobban meg is tudja magát ütni. Tegyél puha/vastag szőnyeget, meg párnákat az ágya mellé és akkor ha le is esik, nem lesz gond. :)
3/3 fotucsok válasza:
Mutasd meg neki, hogy hol másszon le, én így tettem és rögtön megértette. A leesésgátlókkal nekem az a bajom,hogy túl magasak, és ahogy más is írta, így talán még veszélyesek is. Alacsonyabban is megvédené a babát, ha épp úgy fordul. Mi is 15 hósak vagyunk, de nagy az ágy, így még csak ott járunk, hogy kivettünk fél méternyi helyen rácsokat. Így aztán ott jön megy, a többi rácsba kapaszkodva kimászik. Éjszakára sem teszek már a lyukhoz semmit. Eleinte szék volt ott.
Szerintem próbáld meg az ágyat és tedd körbe párnával, ahogy írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!