Üdv! A Lányunk egésznap sír:nem hasfájás, felvesszük akkor egy idő után sír, ha lerakjuk az ágyába, akkor is egy idő után sír. Van olyan, hogy este 7től éjjel 1i sír. Van ötletetek?
Azért lehet ám mégiscsak hasfájás...
Vigasztalásul annyit, hogy az első 12 hét sok babánál elég nehéz időszak, és utána könnyebb velük.
Hallottam már olyat, hogy a baba a monoton zajtól nyugodott meg, ezért betették babakocsiba a szagelszívó mellé és úgy aludt...:) Kitartást!
Szerintem túl fáradt de nem tud elaludni. Nálunk ezek váltak be: szagelszívó (már írták), fűtőventillátor hangja, babakocsiban rázogatva tologattuk (bent a lakásban :), sétálva ringatás.
2 hónaposan még elég sokat kellene aludnia, de ha kicsit érzékenyebb baba, meg kell tanulnia megnyugtatni magát és elaludni. Ez nem megy azonnal. 3-4 hónapos korára már szépen fokozatosan hozzá lehet szoktatni az ágyában alváshoz. Addig marad a kézben altatás, bugyoláljátok be úgy, hogy ne tudjon hadonászni (én plédbe tekertem), a fejecskéje legyen a szivetek fölött, mert a szívdobogás is megnyugtatja. Ha elaludt, tegyétek a kiságyba.
Én bemérettem a házunkat, biztos ami biztos. Nekem a derekam-hátam kezdett el fájni, amikor egy ideig vízér fölött aludtam. Átköltöztem egy másik helyre, és elmúlt. A babák állítólag megérzik, hol jó nekik, és úgy helyezkednek a kiságyban, amikor már tudnak mozgolódni.
Én azóta hiszem el, hogy van ilyen sugárzás, amióta elmentem egy természetgyógyászhoz, és pontosan megmondta, hol megy át rajtam a vízér. Aztán bemérettem egy teljesen más fickóval, és ugyanaz látszott a rajzán, az ágyunk egy vízéren volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!