1 éves szülinapra tolókaros tricikli, vagy bébitaxit vegyünk? Kinek mi vált be?
A baby taxi a picinek való, mert nagyon alacsony, van rajta sok játék, azon tanúl meg motorozni, hajtani magát, de még a 4 éves lányodnak megvan, mai napig sokszor azon ül:) de nem csak ő van így!
A tricikliről nem ér le a lába, lábtartósat kell venni, abba csak ül, tolod mit a babakocsiban, de a baby taxival ő játszik, ő tolja, vagy hajtja, vagy a játékokkal jàtszik rajta!
Én vettem mindd a jettőt használtan, de a triciklit 1 nyáron, 2-3 hónapot használta, míg a baby taxit 1 évig minimum, mert bent a lakásban is használta!
Kisfiam 11 hónaposan kapta meg a bébitaxit.Akkor már tudott járni,így a járássegítő részét nem használta de a mai napig imád vele autókázni.Már 2 éves múlt,és minden nap többször jön-megy vele a lakásban.
Aztán kapott egy triciklit ami szintén nagy kedven volt,de azt alig használjuk.Nagyon-nagyon ritkán.
Így én a bébitaxira szavazok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!