Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos bébiételt 6,5...

8 hónapos bébiételt 6,5 hónaposnak?

Figyelt kérdés
8 hós bébiételt kapott ma a kisfiam, mert anyósom nem figyelte hogy mennyi van ráírva, ugyanis kaptunk ajándékba 15 üveggel, amiben 6,7,8 hónapos bébiételek vannak. Így ma megevett fél üveggel, míg én nőgyógyásznál voltam. Őszibarack-sertéshúsos :(:(:( lehet baja?
2013. febr. 27. 10:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elhiszem, de én pedig szeretnék ragaszkodni az előírtakhoz, én így csinálom, te pedig úgy. Nem fújtam fel ezt a dolgot, nem is "estem neki" anyósomnak csak megjegyeztem hogy erre 8 hós kortól van írva, jujjogott bocsánatot kért (mondtam hogy semmi baj...csak máskor nézze meg picit jobban), de azért sztem nem hiába van ráírva. Oké, fél üveg biztosan nem árt meg neki, remélhetőleg, de azért üvegszámra nem adnám neki.
2013. febr. 27. 10:54
 12/17 anonim ***** válasza:
16%
irigylem a problémádat...
2013. febr. 27. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
azért van ráírva, mert azért valamit rá kell írni, ennyi
2013. febr. 27. 10:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Örülök neki:)
2013. febr. 27. 10:57
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Annyira bírom, hogy egy normális kérdés miatt neki tudtok esni a kérdezőnek, mintha hülye lenne... Minden baba más, lehet, hogy valakinek már mennek a "felnőttes" ételek, másoknak meg lehet, olyan hasfájást okoz, hogy az egész délutánt megkeseríti. Aztán persze minden anya más, valaki lazán kezeli az ilyet, valaki pedig aggodalmasabb. Nincs ezzel sem semmi baj, de a stílust meg kellene válogatni szerintem, mert ha már annyira okos mindenki, akkor itt is viselkedhetne úgy. Az meg hogy mi van ráírva az üvegre nem hinném, hogy véletlen, nyilván fél üvegtől nem lesz baj, de akkor ennyi erővel egy fél évest lehetne tömni naponta az 1 éveseknek való bébiétellel??? nem hiszem! (7-es voltam)
2013. febr. 27. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

egy fél éves és egy egy éves között fél éve különbség van!!! nem mindegy.

egy 6,5 hónapos és egy 8 hónapos baba között nem sok különbség van, simám megeheti azt a 8 hónaposnak való kaját, ami kicsi darabosabb, de gondolom anyós nem akkora darabokban adta neki, mint az öklöm.

olvass már vissza, hogy mit írtam lekezelően???

2013. febr. 27. 11:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lesz baja! Én is szoktam adni a 10 hónapos kislányomnak 1 évesnek való bébiételt. És már korábban is adtam neki olyat, ami kb 1 hónappal idősebbnek való. Soha nem volt semmi baja. Viszont úgy emlékszem, a 8. hónaptól már van bennük fűszer, így ha eddig nem kapott ilyet, akkor előfordulhat, hogy megfájdul picit a hasa.
2013. febr. 27. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!