Ha a kúszás kimarad és mászik a baba a forgást követően, az baj?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 14:30
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem az nem baj. Az én fiam annak idején 9,5 hónaposan indult el és csak 2 éves volt mire rendesen meg tanult mászni négykézláb.
5/9 anonim válasza:
egyaltalan nem baj, a lenyeg a valtott kez-lab mozdulat gyakorlasa, sokkal rosszabb lenne,ha pl csak kuszni tudna de nem szimetrikusan, es maszni meg nem tanulna meg
6/9 anonim válasza:
Az én lányom sosem kúszott, egyből mászott, majd felállt és ment. Én úgy tudom az a rosszabb, ha a mászás kimarad és állni és járni kezd.
7/9 anonim válasza:
Rokonom mindket gyerekenel kimaradt a maszas. Semmi problema nem lett belole.....de egy ovoneni mesekt egy gyerkocrol a csoportjabol es azt mondta higy tanulasi zavarjai vannak/lesznek a fiunak. Kerdeztem hogy ez miert lehet es azt mondta hogy pl lehet azert is mert kimaradt a maszas.
Erdekes. Nem tudok a kerdesedre egyertelmu igent vagy nemet valaszolni
8/9 A kérdező kommentje:
Nem a mászás marad ki, hanem a kúszás.
2013. febr. 26. 15:18
9/9 anonim válasza:
Akkor pláne nem gond. Gyógytornász ismerős mondta, hogy hasznos a mászás babáknál, mert ugye váltakoztatva mozgatja a kezét, lábát. Anyukám mesélte, hogy se én, se a tesóm egyáltalán nem mászott, csak egyről-kettőre elindult. Puff neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!