5 hónapos babátokat sétánál mibe öltöztetitek 10-12 °C-os időben?
Figyelt kérdés
A téli overállt már melegnek találom.2013. febr. 26. 08:54
1/6 anonim válasza:
Mikor már picit jobb idő van akkor én még az overállt adom rá, csak vékonyabban takarom be. Ha már tényleg jobb idő van akkor pedig vékonyabb zsákot adok a babámra és úgy takarom be vagy vékonyabban vagy vastagabban.
2/6 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos, és én is ezen gondolkoztam a napokban. Szerintem én ráadom az overállt és alá csak egy hosszú ujjú bodyt adok, meg egy harisnyát. És majd meglátom, hogy kell e takaró, ha igen akkor elég e a vékony vagy kell a vastagabb, vagy lehet, hogy elég a lábzsák is.
3/6 anonim válasza:
még overált adtam rá,de alulra már egy réteggel kevesebbet,és vékonyabb pléddel takartam be.
4/6 anonim válasza:
Mi kinőttük az overállt, így adok rá bodyt, harisnyát, felsőt, nadrágot, kocsicipőt, vastag kabátot, így belerakom a babakocsiban lévő melegebb zsákba és betakarom. Így nem fázik.
5/6 anonim válasza:
Body, nadrág, pulcsi, kötött kardigán, sapka. A kocsiban egy vastag pléd van, ami összezippzározható. Egy véknyabb pléddel takarom még be szükség esetén.
6/6 anonim válasza:
Itt 13fok van kb,én hosszu ujju bodyt adtam rá,egy egyberuhát,nadrág,zokni.Felülre egy pulcsi,alulra egy plüss zsák és ennyi.Volt rajta egy kis vékony pokróc is,de lerugdosta.Ja és kissapi is volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!