Mibe öltöztetitek a babátokat?
Csak kíváncsi vagyok. A lányom 5 hónapos és én mindig bodyt és rugdalózót adok rá. Ha orvoshoz megyünk, vagy vendég jön, akkor egy szebb plüss rugdalózót kap.
Sok ismerősömnél látom, hogy ilyen korú babákat nadrágba és pulcsiba öltöztet. Ez nem kényelmetlen nekik? Én egyszer-kétszer adtam rá ilyet, de minden tekeredik rajta, a nadrág lecsúszik, a hasánál nyomja, a pulcsi felcsúszik, a zokni lejön róla, a harisnya, ami derékban jó az 5 cm-rel hosszabb, mint kellene, pedig inkább vékony a babám.
Főleg azért izgat a kérdés, mert Karácsonyra kapott egy-két darabot, de nekem ezek olyan furák, hogy még nem adtam rá őket (szűk, vékony farmer nadrág, ujjatlan tunika, aminek a hátulján jó nagy patentek vannak, ami pont a gerince mentén van, illetve egy nagyon vastag pulcsi, amihez nem tudom alulra mit adhatnék)
Ti hogy csináljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!