17-es,18-es,19-es méretű cipők, szandik mennyi idős babára valók?
Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 06:52
1/7 anonim válasza:
Én speciel egy olyan Szandi vagyok, aki egyik babára sem való:)
2/7 anonim válasza:
Én azt mondom, 10 hónapostól 1 év korüli babáknak. Ez ugye változó. Kislányom 1 évesen 18-as cipőt hordott, 14-15 hónaposan 19-es szandit. Másfél évesen télre már 21-es csizma kellett neki.
3/7 anonim válasza:
Attól függ. Az én lányom picike volt, most is az, a lába is pici. Ő 1 évesen 16-os szandálba járt, 17es téli cipője volt 14 hósan. De ez közel nem az átlag, talán egy évesen olyan 19-es körüli a lábuk a kicsiknek, szerintem a 18-20as méretű cipőkben indulnak el általában a gyerekek, 1 éves és 15 hós koruk között.
4/7 anonim válasza:
Nagyon változó.
Kisfiamnak 10 hónaposan volt 20-as lába.
Kislányom most 21 hónapos és most hord 20-as cipőt.
5/7 A kérdező kommentje:
Az én picurkám most 7kg és 66cm 3 és fél hónapos.Tavaszi kocsicipőt szeretnék neki venni,nemsokára itt a tavasz.De nem minden cipőcskében az van,hogy 3-6 hónaposig hanem számozás...Mekkora kell neki kb?
2013. febr. 26. 07:48
6/7 anonim válasza:
Nekem kb. ekkora a kisfiam és a 3-6 hós cipő rá sem megy :-)
7/7 anonim válasza:
Hát lányomnak 17es kb a lába,most lesz 5hós.De mivel cipőt gyártanak,igy gondolom 1év körüliekre való,akik tudnak járni éppen csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!