18-as cipőméret mekkora babára jó?
Figyelt kérdés
Vagy hogy vannak a méretezések.Fogalmam sincs a magyarországi cipő méretekről:(
Segitenétek?
2013. jan. 28. 17:48
1/12 anonim válasza:
Kezdő tipegő cipőméret, de az is lehet,hogy nagyobb kell majd. 9,de 14 hónaposnak is lehet ekkora lába
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Hát ez a táblázat olyan, hogy vagy véletlenül akkora vagy nem. 20 hós fiamnak tegnap vettünk szandált 26os kellet neki.
5/12 anonim válasza:
Tudom, az én kisfiamnak is nagy lába van, azért írtam oda, hogy ne vegye szent írásnak. Ő pl. 11 hónaposan kezdett járni és akkor vettük az első cipőjét ami 21-es volt.
6/12 anonim válasza:
Igen én fiam is 11 hónapos kora elött pár nappal kezdett járni mi 21-22es cipőt vettünk akkor most majdnem 21 hónaposan 26os. Ti holtartotok?
7/12 anonim válasza:
:)
Most 22 hónapos és 24-es a lába.
8/12 anonim válasza:
Akkor csak az enyém él ilyen nagy lábon? Tegnap mentün szandit venni neki, mondom 25ös hoztak egyett, hát pont teljesen végig ért benne a lába a 26osnál van egy fél cm hely még. Mekkora lába lesz neki felnőtten bele sem merek gondolni.
9/12 anonim válasza:
az en lanyomnak 12hosan 17-es laba volt, 13hosan 18-as, 14hosan 19-es
10/12 anonim válasza:
Babámnak 1 évesen 21-es csizmát vettünk.
Barátnőm lányának 1 évesen 18-a lába volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!