Milyen a jó fogkefe ill. fogkrém? Milyet vegyek elsőre a babámnak? Funkciója a fontos vagy egyenlőre csak, hogy színes legyen és "játsszon" vele?
Ne engedd a fogkefevel jatszani, az nem arra valo!
Kicsi feju fogkefet kell neki valasztani, ha bemesz valamelyik drogeriaba, meglatod, hogy vannak kulonbozo feju, kulonbozo nagysagu fogkefek. Bababoltban is lehet venni nekik. Fogkremet pedig mindegy milyet veszel, valamelyik gyerekfogremet, ez a lenyeg.
A fogkrembol piciket nyomjal csak ra neki! Te mosd a fogat, ne add a kezebe a fogkefet. Az o dolga, hogy kinyissa a szajat, es tartsa a kis fejet, hogy megtudd neki mosni a fogat rendesen.
Mennyi idos a baba?
Szerintem meg add a kezébe, hadd ismerkedjen vele!
Mi 2 fogkefét vettünk neki. Az egyikkel ő "mossa" meg a fogát és közben én is mosom a sajátomat, így látja azt is. Utána megmosom neki én is a fogát. Fontos, hogy ő is próbálgassa, úgy, mint pl: étkezésnél a kanálhasználatot.
Szia! Az én kislányom ugyan már 17 hónapos és 11 foga van. Én a DM-be vettem neki (de a Tescoban is lehet kapni) Signal fogkefét és DM-es fogkrémünk van. A fogkefének az alján ilyen tappancs van így mindenhova oda lehet tenni.
Én úgy szoktam, hogy fürcsi közben én megmosom a fogát, és utána a kezébe adom, hogy ő is mosson fogat. (persze inkább rágja meg játszik vele) Szerintem nem baj ha egy picit játszik vele. De hát mindenki másképp látja.
A fogkrémre vonatkozóan mindenképpen javasolnám, hogy olyat vegyél, amiben nincs fluorid, mert az méreg!
Rá is van írva a csomagolásra, hogy gyerekek csak felnőtt felügyeletével, max.borsószemnyit használjanak és ne nyeljék le.
(Én eddig egyet találtam, ami jó és finom ízű is, az FLP fogkrémjét. Két felnőttre 2-3 hónapra elég egy tubus.)
Fogkeféről nem tudok nyilatkozni, majd pár hónap múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!