Megműttessem a fiam kukiját?
ha jól vettem ki a szavaidból, akkor ez az hypospdiasis
az én kisfiam most 8,5 hós és nekünk is műtétet javasolt több doki is - főleg a férfi dokik.
nem csak a lányok csúfolhatják majd, hanem oviban és a suliban is a többi fiú.
1 évesen még pelusos, nem fog rá emlékezni.
csak akkor fogják műteni, ha elég erős már hozzá a kis szervezete.
ha gondolod, írj privátban, hátha tudunk egymáson segíteni :)
Gyereknemzésnél szerintem gondjai is lehetnek, ha nem lő előre, nem?
Bocsánat, hogy nem tudtam szebben kifejezni.
Ha amúgy semmi problémát nem fog neki okozni, nekem eszembe sem jutna megműttetni. Csúfolni bárkit lehet bármiért, (általában olyasmiért, ami látványos), viszont gondolom a nemi szervét azért nem fogja mindenki látni, szóval én emiatt nem aggódnék.
A lányok miatt sem aggódnék, őszintén szólva engem soha nem érdekelt, hogy hogy néz ki egy pasi szerszáma, igazából szerintem a férfi nemi szerv úgy ahogy van, csúnya, nem arra való, hogy nézegessük és gyönyörködjünk benne :)
Szóval én ezt huszadrangú problémának tartom, soha nem kínoznám ilyenek miatt a babámat műtéttel.
De lehet, hogy én vagyok az ufó, már egy másik kérdésnél is meglepődtem, ahol az anyuka belinkelt egy képet a kislánya lábáról, két kislábújja volt, de összenőve, tulajdonképpen csak a körmén látszott egy ici-picit, hogy nem olyan, mint másoké. Én már azon is kiakadtam, hogy egyáltalán eszébe jutott, hogy ezt meg kéne operáltatni, erre minden válaszoló azt tanácsolta neki, hogy igen, trancsírozzák szét a kisbaba lábát, nehogymár emiatt elkerülje őt egy jó pasi...
Az enyhe hypospadiasist nem szükséges megműttetni. Főleg, ha egyébként működik rendesen.
Ha torz a makkja, a műtéttől az nem fog megjavulni, maximum azon tudnak érdemben változtatni, hogy a makk végén legyen a nyílás.
Hol van egyébként a luk pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!