Mi a véleményetek a Kincses Kincső névről?
Jaaaajj! Ennyire ne akarj már kiszúrni vele!
Mondok pár példát az ismeretségi körömből.
Van egy Szőke Barna, Mikulás Virág, Cserepes Virág, Vad Rózsa. Jót nevettél? A Kincses Kincső kb pont ilyen!
Amúgy az utónévkönyv tényleg tele van gyagyábbnál gyagyább nevekkel és mikor én először a kezembe vettem, szinte nem is találtam normális nevet, vagyis most már tudom, hogy a normális nevek elvesztek a gyagyák mellett! Szóval ismerem az érzést! :)) De hidd el fogtok találni nevet a gyerkőcnek, és mikor már ott lesz a pocakodban sokkal egyszerűbb lesz neki nevet adni! :))
Csak ne ezt, kérlek! :D
A Rebeka amúgy szép, nekem tetszik!
Kata !
A Katalin nem tetszik , de így olyan mint egy mesehős ,kedves kislány név
Kincses Kata ;)
Nekünk nem ez a vezetéknevünk, de amikor a kislányomat vártuk, megbeszéltük, h Kincső lesz. Mivel a 2 nagyobbnak is 2 neve van, ráadásul úgy hogy vezetéknév-2 szótagos keresztnév-1 szótagos keresztnév, a Kincső mellé is kerestünk valamit másodiknak. Én úgy tudtam, hogy nincs 1 szótagos magyar lánynév, de az anyakönyvezhető nevek listájában mégis találtunk 3-t: Rut, Gyöngy és ... Kincs! Azzal poénkodtunk, hogy Kincső Kincs legyen a neve :) Aztán persze nem ez lett.
Kérdésedre válaszolva: tényleg nagyon szép név a Kincső, de a Ti vezetéknevetekhez ne ezt válasszátok. És a Kincs-et sem :)
Kincses Erika
Kincses Viktória
Kincses Lola
Kincses Emma
Kincses Hunorka (mániám ez a név)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!