Segítség, nem tudom rendesen etetni a babám?
Szegények:(. Elég összetett dolognak tűnik.
Első körben arra gondolok, hogy erős is lehet a tejleadó reflexed, e miatt engedi el a cicidet. De a rendszeres homorú tartás sajnos ennél komolyabb probléma is lehet, ahogy ezt modnták is nektek. Ultrahangra nem kaptatok beutalót? Sajnos még az enyhe reflux is fájdalmat okoz a babáknak, érdemes lenn kivizsgáltatni, ebben erősköd szerintem mindenképp.
Az nem valószínű, hogy leválasztaná magát, ahhoz nagyon fiatal még, illetve inkább úgy mondom, hogy ha le is választja magát, akkor annak nem életkori oka, van, hanem valószínűleg szervi.
Nem megijeszteni szeretnélek, csak szerintem érdemes utána járni. MIndenképp kérj beutalót gyermek gasztroenterológiára, ultrahangra szerintem.
Én is gasztroenterológust javasolnék. Majd a szilárd étkezéssel javulni fog a reflux is valószínűleg. Igazából a görcsös hasfájás akár tejérzékenységtől is lehet, érdemes lenne kivizsgáltatni rendesen.
És félálomban próbáltad már szoptatni?
A Biogaia-t próbáltátok probiotikum helyett a görcsös hasfájásra? Tulajdonképpen az is probiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!