Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányomnak minden gyümölcstő...

Kislányomnak minden gyümölcstől fáj a pocija! Akkor mit adhatnék neki?

Figyelt kérdés
Minden evés után napokat kinlódunk!fél évesek vagyunk amugy!
2013. febr. 24. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Fél évesen szültél????

Vagy véletlenül írtál többesszámot és csak a babád fél éves??

Amúgy ha nem bírja az emésztőrendszere ne erőltesd, várj pár napot-hetet és próbálkozz újra.

2013. febr. 24. 10:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Te még senkitől nem hallottad hogy"1hónaposak,fél évesek VAGYUNK" hm elég fura..
2013. febr. 24. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Próbáld meg Sinlaccal vagy Sinemillel keverni a gyümit,nekünk úgy jobban bejött,így kevesebb gyümölcsöt kap,laktatóbb is és hátha akkor nem zavarja a pociját.

Mi is így voltunk,kisfiamnak is fájt mindentől a hasa,kivéve a banántól,én az almát párolva adom neki,úgy nem olyan savas...

Kisfiam szintén 6 hós.

2013. febr. 24. 10:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsot!
2013. febr. 24. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:
40%

Hát igen, nem csoda, ha mindketten fél évesek vagytok, akkor egyik kutya, másik eb :D:D

Legalább itt írhatnál normálisan kérdező, nem mint valami...

2013. febr. 24. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

De, hallottam mástól is és elég nevetséges...

Az én lányom 3 hónapos, én 31 éves vagyok és múlt éjjel az ő hasa fájt, ő nem tudott kakálni, én tudtam :))

2013. febr. 24. 11:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Haha de vicces!legközelebb kiírom h.a kérdésre válaszoljatok már.ennyire okos emberek mégis miért vannak ezen az oldalon ha mindent tudnak.hm
2013. febr. 24. 12:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Arra viszont végkép nem vagyok kíváncsi h.tudtál-e tojni vagy nem!sztem nem én vagyok a primitív.
2013. febr. 24. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Szia! A kérdésedre nem tudok válaszolni,mert "mi még csak 3 hónaposak vagyunk",de nem bírtam megállni,hogy ne írjak ide.Hát igen,egyetértek veled kérdező,elég sok okostojás van itt és azt hiszik marhára viccesek meg okosak,hogy ilyen hülyeségeken akadnak fenn!
2013. febr. 24. 16:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Na végre valaki!köszönöm az egyetértést
2013. febr. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!