2 hónapos Kislányomnak púp nőtt a feje tetején. Szerintetek mitől lehet?
Vidd el orvoshoz! Ki ne találd, hogy az orvos, ha lát egy púpot, rögtön röntgenezni akarja.
Jó hogy nem attól félsz, hogy rögtön amputálják a fejét!
Ugyan semmi nagyobb gond nem lehet szerintem a gyerekkel, de ha ennyire aggódsz, akkor nagy felelőtlenség nem orvoshoz vinni azt a gyereket, hanem inkább igazolatlan eredetű netes tanácsokra hallgatni.
Minap kérdezte valaki egy fórumban, hogy csúnyán megégette a kezét, mit csináljon gyorsan (!?), jött is az okos válasz, hogy szórja be liszttel! Remélem megtette, az ambulancián pedig még mindig takarítják az okosnak!
A gyerekorvoshoz vidd el minél előbb, ő majd eligazít, merre tovább (ha kell menni tovább). Ha csak beütötte, akkor begyógyul.
Inkább koponyaultrahangra küldené ezzel szerintem, de amúgy röntgenre is szoktak küldeni kicsiket, ha szükség van rá.
Rácsvédőt tegyél a kiságyba!
Én nem mertem leírni, hogy agynyomás miatt lehet... de erre gondoltam...
kérdező, majd írd meg, mit mondott a doki, remélem tényleg csak kicsit beütötte.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!