Lesz valami baja? A két és fél hónapos kislányomnak a cumiját belemártotta a barátnőm kisfiam az almalébe és úgy adta be a picim szájába a cumit.
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 14:55
2/11 anonim válasza:
Nem lesz baja ne izgulj :) Az en lanyomnak 3 honapos koraban az egyik unokatesoja kenyeret adott a szajaba, amig en fel pillanatra elneztem....
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ezután így kéri majd a kislányod. :-)
Nem lesz baja, ne aggódj.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz baja ne izgulj :) Az en lanyomnak 3 honapos koraban az egyik unokatesoja kenyeret adott a szajaba, amig en fel pillanatra elneztem....
6/11 anonim válasza:
2. vagyok, most latom hogy valahogy ketszer kuldodott el amit irtam, bocs :)
7/11 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam ,köszönöm :) hát remélem nem így fogja kérni most már :) nem hiszem ,hogy jót tenne neki
2013. jan. 11. 15:03
8/11 anonim válasza:
na ez a kerdes kicsit tulzas:)de szamomra egyertelmu nem lehet baja ennyitol ha 1 napos lenne sem.Picit vedd lazabban mert mi lesz kesobb?(nem megsertodni!!!!csak egy velemeny:)szep napot:)
10/11 anonim válasza:
Nyugi, a cumi felületén nagyon kevés almalé marad meg, attól meg nem lehet baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!