Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nem "divat" a kamilla,...

Tényleg nem "divat" a kamilla, szemgyulladás esetén?

Figyelt kérdés
Párszor becsipásodott a szeme a kisbabámnak, 1-2 alkalommal lemostam kamillateával és el is múlt. A gyerekorvos szerint ez nem jó mert allergizál, felírt szemcseppet a legutóbbi alkalommal,de már a harmadik félét fogyasztottuk el 3 hét alatt eredmény nélkül,mire feladtam és visszatértem a kamillához,2 nap alatt elmúlt. Most akkor mi az igazság?

2013. febr. 23. 14:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Namost ha már egy hónapja mindenféle vegyszertől nem javul, a kamillától meg két lemosástól rendbejött,akkor kétlem hogy ezzel rongálnám a látását.
2013. febr. 23. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se. Arra értettem, ha esetleg allergiás lenne rá, de az már kiderült volna.
2013. febr. 23. 17:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez divat kérdése-e. Én is azt olvastam újabban, hogy nem ajánlják. Felnőttnek sem, mivel szárító hatása van, és ezzel még inkább irritálja a szemet.

Szerintem mutasd meg egy szemorvosnak, nálunk 3000 Ft egy magánrendelés, felírt egy kenőcsöt, 2 nap alatt elmúlt tőle.

2013. febr. 23. 18:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért nem kell szemorvos, mert tudjuk mi a baja, és azt is hogy a szemésznek erre mi a megoldása. Ezért próbálkozunk lassabb, ámde humánusabb megoldásokkal.
2013. febr. 23. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem szemész ismerősünk mondta, hogy allergizál, bár én is azt használtam.A lényeg, hogy ne ugyanazt a gézt használd minkét szeméhez.
2013. febr. 23. 23:40
 16/16 anonim válasza:
Nekem is begyulladt a szemem, az orvos felírt egy szemcseppet, attól csak rosszabb lett a helyzet, de a kamillateás borogatástól csak javult.
2013. máj. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!