Normális, hogy ilyen keveset alszik?
5,5 hónapos múlt a lányom. Igazi kis örökmozgó energiagombóc.
Éjszaka fél9től reggel fél8ig alszik, legalább 4-5 alkalommal ébred, épp jön a foga.
De a nappali alvása szerintem kevés, 3-4 alkalommal alszik max 30 percet.
Elég ez??
Szerintem egyáltalán nem alszik keveset, abszolút rendben van. Lányom is max. 30 perceket aludt, de abból sokat. Mindig irigyeltem azokat, akinek a gyereke 2-3 órákat aludt napközben. Ő még 10 hónaposan is háromszor aludt napközben 20-30 percet. 1 éves kora után változott meg, most 13 hónapos, és van, hogy csak egyszer alszik, akkor viszont 1,5-2 órát. Viszont most meg az éjszakai alvása lett rövidebb, 1 órával később alszik el, és fél órával hamarabb kel.
Ahogy majd egyre többet bír majd ébren lenni, jobban el fog fáradni, és többet bír majd aludni egyszerre.
Az én lányom 4 hónapos korától napi 3-4 alkalommal aludt kb. 20 perceket. Én is említettem a védőnőnek is meg a dokinak is. Ők azt mondták ennyi az alvásigénye. Mostmár 10 hónapos és csak egyszer alszik napközben, ebéd után.
Ja, és az éjszakákat 6 hetes korától átalussza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!