Ti adnátok kis gyümölcslevet 2 hónapos babának?
Figyelt kérdés
Anyum mondja h adjak nekik 1-1 kanállal naponta mert ő is adott öcsémnek.2013. febr. 23. 11:21
12/17 anonim válasza:
Nem. Ráér később is megszokni az édes ízt. És márpedig ha megkóstolja, rászokik. Teljesen egyszerű oka van-az ember édesszájú. Az anyatej is édes. Szóval ha úgy gondolod, hogy szomjas, adj neki vizet, esetleg babateát.
14/17 anonim válasza:
Semmiképen nem!4.5 hónapos,de még eddig nem adtam(igaz,leginkább anyatejes,pici pótlást kap csak).3 gyerekes
15/17 anonim válasza:
Igen, adtam a Fiamnak, mert olyan székrekedése volt (csak anyatejet kapott), hogy állandóan szélcsövezni kellett, ordított, kinlódott. Pár kanál baracklé egy csapásra megoldotta a problémát.
16/17 anonim válasza:
Minek? Semmi szüksége rá, még nagyon hosszú az élet, hogy megismerjen mindent.
Komolyan nem értem az ilyen embereket, hova sürgetik az időt? Nekem még most is van néha, hogy marja a gyomrom bizonyos gyümölcslé, de legfőképp az ananászlé. Csupa sav az egész!
17/17 anonim válasza:
3 hónapos volt a fiam amikor baracklevet adtam a fiamnak, mert szurolása volt és nagyon nem akart kakilni. Ha ez nem lett volna nem adtam volna neki, de szerencsére megoldotta a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!