Akik mosható pelust használnak azok miért olyat?
Második babánál most én is gondolkodom a mosható pelenkán!
A mosható kb. 50.000 Ft, egy komplett rendszer
Az eldobhatós 300.000 Ft míg szobatiszta nem lesz a gyerek.
Igazából egyszerre sok kiadni azt az 50. Ezret pelenkára.
Kedves 3-as! Nagyon szépen összefoglaltad, teljesen ugyanezen a véleményen vagyok :))
Annyi még, hogy kihangsúlyoznám jobban, hogy nem érintkezik a baba popsija mű- és vegyi anyagokkal, ami az eldobható pelusban vannak.
Nem kell popsikrémet használni, mert nem pirosodik a popsi (illetve nem is szabad, mert rontja a pelenka nedvszívását).
Fiúknál még fontos szerintem, hogy mivel légáteresztő, nem tartja melegen, dunsztben a zacsikat, ami köztudottam nem jó a spermáknak -> mi már gondolunk az unokákra is :))
És még a tudat, hogy jót teszel a babádnak, a környezetnek, a pénztárcádnak. Ez engem mindig boldogsággal tölt el és büszke vagyok magamra, hogy ezt megteszem... és ez nagyon jó érzés :))
Kedves 11-es! Nem kell egyszerre megvenni az egész készletet, lehet fokozatosan is átállni. Először veszel 2-3 db-ot, azt megint 2-3-at és így tovább. Én is így csináltam, arról nem beszélve, hogy mindig más fajtát vettem, hogy kipróbáljuk, hogy melyik passzol leginkábba babánkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!