Mennyit alszik egy 9hetes baba?
Figyelt kérdés
Az enyémek főleg esznek és alszanak este 1-2órát vannak fenn éjszaka egyszer szintén felkelnek enni.2013. febr. 22. 11:06
1/5 anonim válasza:
Minden baba más. De ezt nagyon javaslom elolvasni:
Suttogó titkai I, II, és A suttogó mindent megold.
Alapműnek kellene lennie mindenkinek aki gyereket vállal! :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Elég rosszakat hallottam róla. Így is paranoiás vagyok h rosszul csinálom a dolgokat nem szeretnék még jobban az lenni.
2013. febr. 22. 11:18
3/5 anonim válasza:
Én meg nem találtam jónak a Suttogót. Lányomnál nem jött be belőle jóformán semmi. El is ajándékoztam. De nem ez a kérdés.
Lányom ilyen kicsi korban nappal alig aludt, éjjel viszont pár keléssel végigaludt 12-14 órát.
3 hónapos elmúlt, amikor már nappal is többet aludt.
De ő nem volt a tipikus eszek-alszok baba.
4/5 frászkarikaborsó válasza:
a Suttogó nem egy rossz könyv de fenntartásokkal kell kezelni mint minden ilyesmit. Nem biblia, de tényleg van benne pár jó tipp, meg persze olyasmik is biztosan vannak benne amik a te babádnál nem válnak be. Én most olvasom és eleve úgy álltam neki hogy na ez szar lesz, mennyi rosszat hallottam róla. Ehhez képest tanultam belőle itt-ott, ha nem is győzött meg minden szavával.
5/5 frászkarikaborsó válasza:
Egyébként ha van elég pisis pelenkájuk és esznek rendesen akkor bármennyit alhatnak, semmi bajuk nem lesz a sok alvástól, ilyenkor még úgysem tudnak nagyon mit csinálni. De csak pár hét, és elkezd majd kinyílni a világ, akkor már minden evésnél 1-1,5 órát fenn lesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!