Létezik olyan, hogy egy 1 éves baba utálja az ágyát? Többi lent.
Szia,
azt a pár cm-es szivacsot nekünk az elején sem javasolták, pedig nekünk is az volt. 8 hónapos volt, amikor lecseréltük kókuszmatracra, mert egyszerűen muszáj volt a súja miatt. Egyébként a mi babánk akkor utálta az ágyát, amikor napközbe be volt téve, holott ő inkább játszott volna a kiságyon kívül. Meg az volt a lényeg, hogy ne várjuk meg, míg sír a kiságyba, hogy ő ki akar jönni, hanem amikor látjuk, hogy unatkozik, akkor vegyük ki.
Hát nem hiszem, hogy melege van,mert a szobájába sokszor nincs 20 fok. Nem vagyunk egy fűtős család, inkább felöltöztetem,mint nagyon meleget csináljunk.
2-szer alszik napközben, mikor beteszem az ágyba, dörzsöli a szemét, látszik rajta, hogy álmos. Nem hiszem, hogy játszani akarna. Éjjel meg csak inkább aludjon! :))) Kókuszmatrac? Hallottam már róla, mennyibe kerülhet? Köszönöm a válaszokat!
Utolsó vagyok.
A vízér az nem vízvezeték, hanem a földben futó (ház alatt) ér, amik behálózzák a Földet, pl. ilyenekből nyerik a kutak vizét.
Radiesztézia néven találsz róla sok dolgot, ha rákeresel.
Nekem a nagyobb lányom pl. az ágynak csak az egyik felében feküdt keresztben, pedig már csak összegömbölyödve fért el úgy, ingával megnéztem, és kiderült, hogy van ott valami negativ hatás. Elforditottam neki a másik irányba, amerre feküdni szokott, azóta jól alszik, kinyújtózva az ágy hosszában.
Lehet, hogy hűtő is felébreszti, bár szerintem az megszokják, ha rendszeres zajforrás van, nekem a konvektor kapcsol be sokszor éjjel, mégsem ébrednek fel.
Kb. 21 fok van a szobájukba, és pl. a kisebb 2,5 éves lányom is állandóan kitakarózik, de a nagyobb is igy volt még ilyen idős korában, egyszerűen nem tanulta még meg, hogy magára húzza a takarók ha megfordul ámában. Ez még javulhat. De ha 20 fok, vagy kevesebb van, azt nem hinném,hogy melege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!