Hol lehet most kapni bébi úszógumit?
Figyelt kérdés
8 hónapos kisfiamnak keresek, aki még alig ül. Neten láttam a My Baby Float-ot például, valami ilyesmit keresek. Legyen háttámlája és beülős legyen. Néztem már Brendon-ban, Elefániban, Régióban, Gulliverben, Yobaby-ben, Babaszafariban, nincs, csak nagyobb babáknak. Van valakinek még ötlete Budapesten?
Köszönöm!
#bébiúszógumi #strandcikk
2013. febr. 21. 17:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem a neten mindig lehet rendelni! Igaz azt nem lehet előre próbálni!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a bajom :( Kisfiam 76 cm, 9,5 kg, tehát mindenképpen megnézném személyesen is...
2013. febr. 21. 17:51
3/6 anonim válasza:
Igazából ha olyan helyen laktok, hogy van strand akkor a környékén lévő üzletekben kellene körülnézni hátha van nekik megmaradva! Más ötletem nincs! Sok sikert
4/6 Jégtánc válasza:
Játékboltokban is érdemes körülnézni
5/6 anonim válasza:
Én a Régióban láttam még kb. 2 hónapja (de legalábbis már tél volt) a My Baby Float-ot. Nekünk is az van, szerintem nagyon jó.
Nyáron használtuk, akkor a kisfiam is kb. hasonló paraméterekkel rendelkezett.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül a Regioban kaptam, használtuk is és tökéltes volt, köszönöm a segítségeket!
2013. márc. 4. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!