Szerintetek jó ez a gyerekülés? Esetetleg tapasztalatok?
Szerintem jó, bár nem találtam az ADAC teszten.
Itt nagyon sokan méregdrága gyereküléseket fognak neked ajánlani, a pénzes anyukák szerint az olcsó egyáltalán nem véd.
igy ranezesre nem latok gondot, fontos hogy kenyelmes legyen a babanak, igy jo ha vasarlas elott megprobaljatok beleultetni, esetleg arra figyeljetek, hogy konnyu legyen donteni. Mi erre nem figyeltunk, es ha elalszik a kicsi, meg kell állni autoval, hogy at tudjam allitani az ulest.
mi is 8 hosan vettunk ilyen kategoriajut, de ujszulottet nem ultetnek bele ezert kerdeztem a honapot
Szia!
Ha ezt az ülést szeretnéd, próbáljátok ki, hogy kényelmes-e a gyereknek (beleültetni), és fixen be tudjátok-e kötni a kocsiba. Ugyanis minden ülés máshogy fekszik fel az autók ülésére.
Nekem hiányzik belőle egy fejpárna, de ez mondjuk babafüggő. Ha a fiam elalszik, nem nyaklik le akkor oldalra a feje. Ha nézelődik, akkor mondjuk sokszor előredől, hogy lásson, de akkor is védi oldalról.
Azt nézd meg, hogy könnyen tudd dönteni. Egy 8 hónapos, még sokszor alszik a kocsiban. (Mi mondjuk 10-11 hósan váltottunk a tél-sok ruha miatt, addig hordozó volt)
Nekünk egy nívósabb gyerekülés van, de csak azért, mert tényleg ez volt kényelmes a gyereknek, és ezt tudtuk betonbiztosra bekötni (más drága és neves ülésben, úgy összecsulkott, hogy csak na, ill. én kirángattam a kocsiból az ülést egy kézzel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!