Miért nem haladunk a hozzátáplálással?
így néz ki az étkezésünk:reggel 6 körül anyatej
fél 10 180 gramm gyümi vagy főzelék
13:30 anyatej
06:30 125 gramm tejpép
19:30 anyatej és alvás!
na nekem az a bajom hogy egyszerűen hogy váltsam ki a tízórait ha mindig kér még a 180 gramm után tejet!?próbáltam hogy vizet adok neki de nem kell neki!mit csinálok rosszul?
8 hónaposan én a tízórait és az ebédet váltottam ki a fiamnál, ezért nem értem, hogy hogy-hogy gyümi vagy főzelék.
Miért nem adsz neki tízóraira gyümölcsöt, ebédre meg főzeléket?
Kérdésedre válaszolva: és ha növelnéd az adagot, akkor is kérné a tejet? Nem tudom mikor, de a fiam ebédre megettem a 250-300 ml főzelékeket....
És hogy érted, hogy kéri? Nyüsszög még utána? szóval mi van, ha egyszerűen nem adsz neki? Adsz neki pl. 200 ml gyümölcsöt és ennyi.
Illetve én még a gyümölcsbe szoktam keverni gabonát: rizspelyhet, kölespelyhet vagy valami gluténtartalmú zabpehely stb. De majd ha az ebédet is kiváltjuk (ja már a lányomról beszélek, ő 6 hónapos), akkor majd ahhoz teszem, és tízóraira csak gyümölcs fog menni.
Egyébként szerintem teljesen jó ez a napirend az evésre, nekünk is hasonló.
2. vagyok. Én úgy gondoltam, hogy fél10-kor gyümölcs, és majd mikor kér 13 körül főzelék. 16-17 körül mehet az uzsi, és este az anyatej.
Ha még több anyatejet szeretnél neki adni, akkor uzsira én még azt adnám, nem tejpépet. Vagy a tejpépet anyatejből csinálnám (anyatej+rizspehely, kölespehely, zabpehely stb)
Én is aventes pohárban csinálom neki, azért tudom, hogy kb mennyit eszik :) Ma pl. a sütőtökös krumpliból egy egész pohárral benyomott, pedig még csak egy hete kezdtük az ebédet (anyukám etette és kért még, hát odaadta a maradékot) azt hiszem, hogy az ebéd is kiváltva :) Persze sütőtököt evett már korábban is. Én a főzelékbe is teszek egy kis anyatejet. (nekem kb már csak annyi van napközben :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!