Ti vásároltok turiban a gyerkőcnek?
En szinte csak hasznalt ruhakat veszek lanyomnak. Angliaban lakok, hol hasznaltasban veszem neki a ruhat, hol ebay-rol. Epp most vettem neki egy 40 darabos ruhacsomagot (3-4 evesre valot, most 2.5 eves mult) egy farmer nadrag ra, 7 font, egy kabat 12-18, egy polo 2-3 font, 68 fontert vettem meg, ha ujonnan vettem volna meg 200 font lett volna.
Mind nagyon jo minosegu, ha lesz meg egy gyerekem es az lany lesz, siman hordhatja meg o is, sot, talan meg el is tudom adni, de egy hasznalat utan mindenkepp. En is duribol eltozkodok, foleg azert, mert a mai divat nem tetszik, viszont duriba sokkal jobb cuccok vannak. Majdnem minden ruham hasznaltasbol van. (trikot, harisnyat, zoknit, bugyit, melltartot nem vennek hasznaltasbol, bugyit zoknit gyereknek is ujat veszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!