Ha idegen helyen rosszul bánnak a babával akkor megjegyzi az embert és sír amikor meglátja?
Bocsi ha kicsit idétlenül fogalmaztam, a kérdésem az lenne hogy van egy 6 hónapos kisfiam és anyukám néha átszokta vinni magukhoz amikor nekem dolgom van, vagy el kell mennem valahová. Mivel az élettársáért nem vagyok túlságosan oda, megfordultak gondolatok a fejemben hogy esetleg rosszul bánna a kisfiammal, akkor sírna ha őt meglátná? Amikor én kicsi voltam, volt pár összezörrenésünk, volt hogy rosszul bánt velem és ez a mai napig megvisel, de van egy húgom is, de ő teljesen kiegyensúlyozott, sosem volt semmi baj vele.
Anyukámat nagyon szereti a fiam, mindig mosolyog ha meglátja, de az élettársának nem örül annyira. Nem vág semmilyen fejet, csak nem mosolyog. Tegnap is náluk volt és amikor hazajön mindig rögeszmésem figyelem hogy viselkedik. Látszana a babán, ha rosszul bánnának vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!