Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha idegen helyen rosszul...

Ha idegen helyen rosszul bánnak a babával akkor megjegyzi az embert és sír amikor meglátja?

Figyelt kérdés

Bocsi ha kicsit idétlenül fogalmaztam, a kérdésem az lenne hogy van egy 6 hónapos kisfiam és anyukám néha átszokta vinni magukhoz amikor nekem dolgom van, vagy el kell mennem valahová. Mivel az élettársáért nem vagyok túlságosan oda, megfordultak gondolatok a fejemben hogy esetleg rosszul bánna a kisfiammal, akkor sírna ha őt meglátná? Amikor én kicsi voltam, volt pár összezörrenésünk, volt hogy rosszul bánt velem és ez a mai napig megvisel, de van egy húgom is, de ő teljesen kiegyensúlyozott, sosem volt semmi baj vele.

Anyukámat nagyon szereti a fiam, mindig mosolyog ha meglátja, de az élettársának nem örül annyira. Nem vág semmilyen fejet, csak nem mosolyog. Tegnap is náluk volt és amikor hazajön mindig rögeszmésem figyelem hogy viselkedik. Látszana a babán, ha rosszul bánnának vele?

2013. febr. 19. 11:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem egy 6 hónaposon ezt még nem láthatod, majd egy év múlva csak kb.
2013. febr. 20. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!