Az alma tényleg szorulást okoz a babáknál 6hetesen?
Mi ez az alma 6 hetesen mizéria itt a gyakorin? :-)
Ez már legalább a harmadik ilyen kérdés másfél hét alatt.
Egyátalán honnan veszitek,hogy lehet almát adni egy 6 hetes pici babának? Épphogy csak megszületett...
Minek teszed fel sokadszorra erre vonatkozóan a kérdést? Adj neki, ha meg vagy róla győződve, hogy az jó. Minek kérdezgetsz és okoskodsz? 7 hónapig csak anyatejet kapott a fiam, 6 hónaposan elkezdtem volna adni neki gyümölcsöt, de nem fogadta el.
Teljesen jól leírták: a mai ajánlások 6 hónapig anyatejet vagy legalább 4 hónapig tápszert javasolnak és a12 hónapos koráig 70%ban a tápláléknak tejalapúnak kell lennie. Ez a MAI ajánlás. Ki nem sz@rja le, mi volt 20-30 éve? Azóta nem keveset fejlődött az orvostudomány....
Kedves 21-es,,Te sem olvastad el a kérdésemet rendesen,,írtam én valahol,,hogy adni akarok...A kérdés arra vonatkozik,,hogy szorúlást okoz e,,,mert rég ellentétes volt a hatása,,mi változott azóta???
Ja és a gyerekeim köszönik szépen,,de már nem érzik magukat gyereknek,,felnőttek már 1 ideje!
Van akit fog az alma, van akit hajt. Nem vagyunk egyformák, ennyi ez régen is így volt.
Bár a kérdésben valóban nem írtad, hogy adnál 6 hetesnek almát, de a hasát csak úgy tudja fogni, ha eszik és gondolom nem ő reszeli le magának...
Én sem hinném,hogy bármelyik baba lereszeli magának,,de én nem is írtam,,hogy reszelném.........A kérdés arra vonatkozna,,mint már írtam,,,,,,hogyha rég,,pont a szorulás miatt kellett a korábbi gyümölcs etetés,,akkor sok-sok évvel később miért állítják az ellenkezőjét??
A gyerekeim meg már maguknak reszelik,mert felnőttek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!