Hogy a fenébe lehet elbírni 2 két hónapos babával anélkül hogy idegbeteg lennék?
De talán ha nyugodtan beszélsz hozzá akkor csak jobb talán egy fokkal. Nem vagy könnyű helyzetben két pici babával de ha mondod legalább is nálunk bevált a lányomnál amikor kicsi volt és főztem és olyat csináltam amit nem tudtam ott hagyni, hogy pici türelmedet és már jössz is hozzám.
Szoptatsz is vagy csak tápszert adsz nekik?
Jaj szegény, nem csodálom ha kivagy! Bár nekem csak sincsenek ikreim, de én sem tudtam megvigasztalni sehogy egyiket sem ha éhesek voltak.
A családban vannak ikrek, ott anyuka úgy csinálta, hogy volt két pihenőszék, ha egyszerre akartak enni, beleültette egyiket az egyikbe, másikat a másikba, leült velük szembe, tápszer a 2 cumisüvegbe, és be a szájukba. Kicsit személytelennek tűnhet, mert ugye anya ilyenkor nem veszi karjába a kicsit, de legalább nem ordít egyik sem és Te sem kapsz idegbajt a gyereksírástól!
Minden tiszteletem azoké,akiknek ikrei vannak...de tényleg,én még eggyel sem birok,nemhogy kettővel.
Nem csodálom,hogy kivagy :-)
barátnőm a skacokat letette a szőnyegre, betette nekik a cumisüveget. Egyszerre megették. Feldobta egyiket az egyik vállára, másikat a másikra, sétált velük a lakásban. Nem semmi! Azt hittem az agyam eldobom.
Ikres mamik, le a kalappal előttetek!!
Ikres nőrokonom és ismerősök tapasztlata:
a hordozókendő nagyon jó tud lenni, egyik babát magadra veszed, másikat tudod ellátni, ha egyszerre esznek, akkor könnyebb egyszerre böfiztetni őket.
Rokonéknál mindennapos életkép volt, hogy egyik kicsi evett, addig a másik ha nem volt farkaséhes "kibírta" az anyukáján, aztán csere, amíg az első baba rajta volt kendőben böfizni, etette a másikat. Ugyanez a pelenkázással és sok minden mással is. Szerintem egy- két próbát megérne:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!