Meddig lesz ennyire hisztis 9. hónapos lányom?
kb,1hete nagyon beteg volt,még kórházban is feküdtünk 3napot,amióta haza jöttünk borzasztó hisztis,akaratos,ha öltöztetem és nem engedem hogy megforduljon feszíti magát a lábát csapkodja a földhöz,és elkezd sírni,de amint megengedem hogy megforduljon mintha pár perccel ez elött semmi sem történt volna!
Már a nyafogásra egy külön kis sírást is kifejlesztett. :D
Párom azt mondja hogy azért mert kinyílt a szeme elötte a világ,kb 1hónapja mászik,mehet minden hova a lakásban,és egyre több helyet fedez fel most magának.
ez nem korai még? :)
Tudom hogy ez még semmi a hisztihez képest,és sokan írjátok is majd,de most ebben a korban is elég z a hiszti.
Jah,és még annyi hogy 2hete elkezdett jönni az alsó 2foga egyszerre,amik már szépen ki is bújtak,még nem teljesen..de gondolom az idő.
Eddig borzasztó jó baba volt,most sem panaszkodom,csak még nem tudom kezelni ezt a hisztit.
Éjszaka is rengeteget kel,van hogy óránként is :(
Ez tényleg nem hiszti. Ez csak eröitokttás. Második Lányom 7 hós most, pont így csinál. én egyszerüen lefogom öltözködékor és akkor engedem ha késsz vagyunk.van orditás, de már megszokta.
érjednek teljesen igaza van, minden gyerek ebben a korban így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!