Vennél használt cipőt a gyerekednek?
Szia!
Nagyon picit (18-20-as) veszek, illetve öröklünk a lányomnak. Ezeket még rá adom. Ilyen kicsi méretben nagyon rövid ideig hordják és nincs kitaposva. A gomba esélye minimális ebben a korban, de létezik egy főzés nélküli cipő gombátlanítási teknika, de erre rá kell készülni időben, mert a vegyszernek hosszú hatóidő kell. Utána csak egy sima mosás, és kész.
Nagyobb korában már csak olyat adok rá, amit tényleg alig használtak, vagy újat. Ahogy nekünk sem, úgy neki sem kényelmes és egészséges a más lábához formálódott cipő.
Nem, mert:
- a másik gyerek lába már kitaposta, ezért a te gyerekedé más nem fejlődik egészségesen benne, hiszen egy másik gyerek lábformájához, deformitásához igazodik,
- azért sem, mert mi van akkor, ha a másik gyerek lába esetleg gombás, vagy más bőr betegsége van, vagy csak egyszerűen nagyon izzad és benne van a cipőben a sok baci.
Én rá adnám és rá is adom.Sokan túl lihedik ezt a dolgot.Mitől lenne kitaposva egy 18-20-as kiscipő? A gyerek 10 kilójától? Napi 1 óra sétától? Lábgomba ilyen piciknek? Ugyanmár! Nem mindenki teheti meg,hogy 7eFt-ért vagy felette cipőt vegyen a gyerekének 2 havonta. Sőőőt! Amit most ősszel megveszel az tavasszal már úgyse jó.
Számoljunk kicsit: most őszre 2db cipő (1db zártabb,1db kevésbé zárt) télre is 2db(1db béléses baki,1db csizma v.hótaposó) tavaszra 3db (1db félcipő,1db vászoncipő,1db motorozni) nyárra 3db (1-2 szandi,1 vászoncipő v.tornacipő) Össszesen 10 pár,és ez a minimum.
Bocs most offolni fogok, de nem tudom megállni. Én soha nem adok ki 7000 ft-ot egy cipőért, viszont nem veszek használtat sem. Nálunk a piacon lehet venni dr punto cipőket, amik minőségi termékek és közel nem asso meg nike árban vannak. A linkben 4500-5500 ft között vannak, én a piacon 3500-ért veszem, nem tudom miért olcsóbb, de nem bóvli az tuti, azt hiszem utolsó darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!