Babakocsi nélkül lehet boldogulni?
Arra gondoltam nem veszek babakocsit, ha nem szükséges.
Faluban élünk, elég messze van mindentől, kocsival járunk be a városba. Szeretnék hordozó kendőt venni, ha kimegyünk levegőzni. Ezen kívül nem igen mennénk sehova, max a kis boltba, elég közel van és nem is szoktunk sokat vásárolni amit cipelni kéne. Ezen kívül kellhet a babakocsi? Amugy elférne a házban de valahogy nem tudom magam elképzelni vele, csak a hordozó kendővel:) Télen amugy sem lehet itt közlekedni, még gyalogosan is nehéz nem hogy babakocsival! Szerintetek? Ötletek, tapasztalatok?
Kölcsön kérni nem tudtok? Nem tudom, anyagilag hogy álltok, persze ha belefér, vegyetek:), lehet, hogy ha nem panelban laknánk, akkor kinti altatáshoz, ilyesmihez nekünk is elfért volna egy kocsi... de ha épp szűkös a keret, vagy bármikor be tudtok szerezni egy kocsit, akkor szerintem még ráér:).
(Már válaszoltam, nem tudom hanyadikként, az egyik, aki nem használt kocsit:).)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!