Baj az hogy ha 2 naponta fürdetem 2 éves kisfiamat igy a télen?
Csak mert nem mondhatnám hogy nagyon "koszolódik",nem az a maszatolós fajta,mer pl ha a keze piszkos lesz,már sir hogy mossam meg neki,de azért kiváncsi lennék hogy más is van e igy..
Amúgy szeret nagyon fürdeni,csak a hideg miatt óvom,mert a fűtés nálunk elég nehézkes sajnos
Ahogy én kivettem a kérdező szavaiból nem a fára nem jut pénze, hanem összevágni, hogy utána a kályhába tudja tenni. Azért ez ne egy és ugyan az. Egyedülálló anya kevés a szabad ideje én inkább így értettem a válaszát.
2 évesét kis kádba fürdető anyuka vagyok.
Akkor itt nem az a baj, hogy te 2 naponta fürdeted-e vagy fürdeted-e egyáltalán a gyerekedet, hanem itt sokkal súlyosabb gondok vannak.
Először is, ha kevés a tüzelőd, akkor ha más választás nincs, menj be az önkormányzathoz és kérj fűtési támogatást vagy valamilyen hozzájárulást!
A másik meg, hogy igen is, állj neki és csinálj időrendet, napi beosztást! Nagyon sok egyedül álló anyuka van még rajtad kívül vagy olyan anyuka, aki a nap nagy részében egyedül van otthon és neki kell mindent megcsinálni a házimunkát illetően is, meg akár a ház körül is és mégis megoldja. Plusz még a gyerekét is ellátja. És nem kell annak a szerencsétlen gyereknek fagyoskodni.
Miért nem viszed ki magaddal a kisfiadat és csinálod meg úgy a fahasogatást? Neki is kell a friss levegő, így legalább 2 legyet üthetsz egy csapásra.
Jó magam is így csináltam. Hiába nem vagyok egyedül álló anyuka, de hónapokon keresztül nem csak magunkra, de még anyósomékra, meg a sógoromra is én főztem, mostam és takarítottam, plusz mivel vidéken élünk itt vannak állatok is (baromfik, sertések), ezeket mind elláttam, plusz ugye a gyerekemmel foglalkoztam, boltba jártam és mindenhová én készítettem be és hasogattam a fát. És egyedül sajnos, segítség nélkül. De mindennel kész voltam délután 3-ra kb. Így még magamra is volt egy kis időm. Mindent meg lehet oldani, csak szervezés kérdése.
Hihetetlen, hogy mennyi észosztó szuperanya van itt, aki ha beledöglik is, állítólag(!) mindent és mindig előírásszerűen megcsinál...
Szegény kérdező csak egy egyszerű kérdést tett fel a fürdetéssel kapcsolatban, de itt már mindenki beossza a pénzét és az idejét is.
Kedves kérdező, ilyen picit téli időszakban még nyugodtan fürdethetsz két naponta, legalább kevésbé szárítja a bőrét. Nekem ez a véleményem.
Sok sikert kívánok!
Kedves utolsó!
És te elolvastad, hogy miről van szó?
Nem vagyok szuper anyuka, de ha nem lenne elég tüzelőm és nem lenne időm fát hasogatni és ezért a gyerekem fagyoskodna és nem tudnék ebből kifolyólag megteremteni neki alapvető életfeltételeket, mint azt, hogy legyen meleg minden nap a szobában, akkor bizony rohadtul elgondolkoznék a körülményeimen és hogy hogyan lehetne rajta változtatni!
Nem észt osztottam, csak tanácsot adtam, hogy mit tegyen, hogy ne legyen ilyen nehéz helyzetben!
Az összes okoskodó nyugodtan büdösödjön meg!
íme egy cikk, amit minap találtam!
pont az ellenkezőjét állítja!
hagyjátok már a sterilitást.
könyörgöm, ha nektek kéne fát vágni, vagy olyajat behordani, majd megtudnátok a magyarok istenét!
elkényeztetett népség!
panelből könnyű osztani az észt!
Bocsánat, olajat, tehát fűtőolajat, mi azzal fűtöttünk Budakeszin.
Azért is le lettem pontozva. Dupla büdi! Fúúúúj!!!
Hát először is, egy 2 éves már rég nem csecsemő...a cikk 1 év alattiakról szól, nem egy izgő mozgó 2 évesről!
Másodszor azt senki nem mondta, hogy öntse nyakon egy flakon tusfürdővel...a fürdetés módjáról és mikéntjéről szó sem esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!