Első babások, Ti minden nap kiviszitek ilyen időben a levegőre 3-4 hós babátokat?
4,5 hós a Fiam. Családi házban lakunk, de igen minden nap megyünk sétálni ha nincs szél. Szélben utálok sétálni :S
Most jöttünk meg egy 2 órás sétálásból. Utál öltözni, de sétálni imád :)
Nálunk most +3 fokot mutat a hőmérő. Teljesen megfelel egy 3-4 hónapos babának 1 órás sétához. Ha nem esik, nem fúj a szél, nincs köd és nincs -5 foknál hidegebb, ki k ell vinni friss levegőre a gyereket!
Nem viszitek ki, mert nem szeret öltözni?
Nem viszitek ki, mert fel utána mosni a folyosót?
Nem viszitek ki, mert a 4. emeleten laksz?
Ezt vállaltátok. Szörnyű, milyen lusta anyák vannak. Az a legdurvább, aki 1 héten egyszer viszi ki! Jézusom! Ha az idő engedi, mindennap ki kell vinni, legalább fél órára. Ezzel is jár az anyaság, nem otthon ülni a 4 fal közt, mert +5 fok van. Az teljesen jó idő, fel kell öltöztetni a gyereket.
Én is panelban lakok, nincs lift, igaz a 2-dikon lakok. Van egy 20 hónaposom és egy 3 évesem. Nincs is jobb, mikor a panelből kimegyünk a friss levegőre.
Ja, vállalom, hogy lepontoztok, de kényelmesek vagytok.
Időjárástól függetlenül mindig is kivittem naponta kétszer a fiamat! Nagyon nagyon fontos a friss levegő mind fizikailag, mind pszichésen! Erősebbekk, jobb állóképességűek lesznek tőle. Emellett megismerik a világot, sok inger éri őket, amire szüksége van az idegrendszerüknek.
Nekem sem volt könnyű, mivel kutya is van a lakásban, így akkor is menni kellett, ha semmi kedvem nem volt. De azt mondom, megéri!
Extrém rossz időben zárt helyre megyünk, mentünk. Amíg pici volt, jókat szunyált a friss levegőn, ha nyűgös volt, megnyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!