Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első babások, Ti minden nap...

Első babások, Ti minden nap kiviszitek ilyen időben a levegőre 3-4 hós babátokat?

Figyelt kérdés
Azért kérdezném azokat, akiknek egy babájuk van, mert akinek van nagyobb tesókája, azzal biztos mennek oviba, suliba...
2013. febr. 18. 15:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

4,5 hós a Fiam. Családi házban lakunk, de igen minden nap megyünk sétálni ha nincs szél. Szélben utálok sétálni :S

Most jöttünk meg egy 2 órás sétálásból. Utál öltözni, de sétálni imád :)

2013. febr. 18. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
3 kicsi gyerekem van, de épp a 2 hós miatt kimegyünk szinte mindennap 1-2 órát, mert ő a kocsiban alszik, imád kint lenni, ott aludni és fontosnak tartom a levegőzését. Utálom a 3-at öltöztetni, mégis kiviszem őket. Szerintem ez nagyon fontos. Kertvárosi részen lakunk, igen kevés anyukával találkoztam egész télen.....érdekes.
2013. febr. 18. 16:28
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen, kiviszem, 10 napból 9-szer biztosan. Van,hogy napi kétszer is. Mindhárommal így tettem. Imádtak kint aludni a babakocsiban.
2013. febr. 18. 16:30
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk most +3 fokot mutat a hőmérő. Teljesen megfelel egy 3-4 hónapos babának 1 órás sétához. Ha nem esik, nem fúj a szél, nincs köd és nincs -5 foknál hidegebb, ki k ell vinni friss levegőre a gyereket!

Nem viszitek ki, mert nem szeret öltözni?

Nem viszitek ki, mert fel utána mosni a folyosót?

Nem viszitek ki, mert a 4. emeleten laksz?

Ezt vállaltátok. Szörnyű, milyen lusta anyák vannak. Az a legdurvább, aki 1 héten egyszer viszi ki! Jézusom! Ha az idő engedi, mindennap ki kell vinni, legalább fél órára. Ezzel is jár az anyaság, nem otthon ülni a 4 fal közt, mert +5 fok van. Az teljesen jó idő, fel kell öltöztetni a gyereket.

Én is panelban lakok, nincs lift, igaz a 2-dikon lakok. Van egy 20 hónaposom és egy 3 évesem. Nincs is jobb, mikor a panelből kimegyünk a friss levegőre.

Ja, vállalom, hogy lepontoztok, de kényelmesek vagytok.

2013. febr. 18. 16:34
 15/26 A kérdező kommentje:
Igen, igen, tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó így! És fogok is változtatni!
2013. febr. 18. 17:04
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Minden nap kimegyünk, ha esik, ha fúj. Kertes házban lakunk. Ha rossz az idő, akkor szélvédett helyen levegőzünk, de egyébként 2-3 órákat szoktunk sétálni. Mindketten imádjuk. 3,5 hós baba anyuja
2013. febr. 18. 18:18
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
3 hónapos a kislányom, 10 napos kora óta minden nap kiviszem sétálni. És igazándiból köztünk szólva (bár ő is imádja) nekem is nagyon jót tesz, hogy kimozdulok itthonról. És az egyik válaszadó írta, hogy alig találkozik babásokkal. Most hogy belegondolok, tényleg... Nekem eddig vele soha nem volt depressziós vagy rossz napom, nem voltam soha a gyerekkel türelmetlen, a séta amolyan levezető is... Depresszió-megelőzés, mindenkinek csak ajánlom... :)
2013. febr. 18. 18:47
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Szeptember végén született a lányom, 2 hetes kora óta talán, ha 10 olyan nap volt, amikor valamiért nem mentünk ki. Nagyon ritkán vagyunk kint 1 óránál kevesebbet, de legtöbbször kb. másfél órát sétálunk. Az elején utált öltözködni, az utóbbi kb. másfél hónapban amikor lerakom a bundazsákra és elkezdjük a rituálét, már nagyokat mosolyog. Igaz, mi nem készülődünk egy órát, én kb. 10 perc alatt elkészülök, a picit kb. 5 perc alatt "becsomagolom" és megyünk, nem viszünk semmi extrát magunkkal. Annyiból mondjuk szerencsések vagyunk, hogy mi földszinten lakunk, nem kell lépcsőzni. Szerintem nagyon fontos a mindennapi levegőzés, a pici jókat alszik, az alakom pedig simán a régi lett. :D Egyébként pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy nagyon kevés anyukával futok össze azok közül, akik ősszel rendszeresen sétáltak a babájukkal....
2013. febr. 18. 19:45
 19/26 anonim ***** válasza:
73%

Időjárástól függetlenül mindig is kivittem naponta kétszer a fiamat! Nagyon nagyon fontos a friss levegő mind fizikailag, mind pszichésen! Erősebbekk, jobb állóképességűek lesznek tőle. Emellett megismerik a világot, sok inger éri őket, amire szüksége van az idegrendszerüknek.

Nekem sem volt könnyű, mivel kutya is van a lakásban, így akkor is menni kellett, ha semmi kedvem nem volt. De azt mondom, megéri!

Extrém rossz időben zárt helyre megyünk, mentünk. Amíg pici volt, jókat szunyált a friss levegőn, ha nyűgös volt, megnyugodott.

2013. febr. 18. 20:02
 20/26 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van!! Köszönöm a sok választ!
2013. febr. 19. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!